Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Общината отвори туристически инфо център на Летището

За четвърта поредна година отдел „Туризъм” при Община Бургас, съвместно с ръководството на Летище Бургас, отвори Туристически информационен център на терминал „Пристигащи”, който ще функционира през летния сезон.
Това е първото място, от което туристите, идващи в България, получават информация и съдействие. Общинските служители, които работят на временния щанд, владеят по два чужди езика.

Очакванията за предстоящия летен сезон са много добри, заради повишения интерес към Бургас като атрактивна туристическа дестинация. Това се потвърди с участието на града в интерактивното туристическо изложение по програмата БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА в град Лийдс, както и на провелия се туристически форум „Новите предизвикателства на българското Южно Черноморие”, преминал с участието на унгарски туроператори.