Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Турнир по стрелба ще се проведе на „Капчето”

На 16.04.2011 г. /събота/ от 11.00 часа на Стрелбищен комплекс „Капчето” Община Бургас и Център за професионално обучение „Тринити ЕС” ООД организират за пета поредна година „Великденски турнир по стрелба”.
До този момент желание да изпробват стрелковите си умения са заявили над сто участници от цяла България и отбор на Община Бургас.
Сред професионалистите, които ще се включат в надпреварата, са представители на Национална служба за охрана /НСО/, Общинска, Гранична, Съдебна полиция, Жандармерия и Пожарна безопасност.

Официалните гости, които се очаква да уважат събитието, са Димитър Николов – кмет на община Бургас, областният управител Константин Гребенаров, зам.-областния управител Златина Дукова, директорите на ОД на МВР - Бургас, Гражданска защита, Гранична полиция, РУГ - Бургас, както и представители на бургаските медии, на бизнеса и охранителни фирми от цялата страна.