Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Министър Нона Караджова за радиационната опасност - в „Сеизмограф” тази събота по bTV

В следващото издание на „Сеизмограф” в събота, 19 март, от 18.00 часа по bTV, в рубриката „Ребром” ще гостува министърът на Околната среда и водите Нона Караджова.

С водещата Светла Петрова тя ще коментира радиационната опасност от изток и готови ли сме да я посрещнем.В рубриката „Контра” дискусия ще проведат евродепутатите Надежда Нейнски от СДС и Ивайло Калфин от БСП: Ще спре ли Брюксел строежа АЕЦ „Белене”, защо Русия иска да прави централата на всяка цена и каква позиция трябва да отстоява България за ядрената си енергетика след японската катастрофа?

В зрителската рубрика „Хастар” д-р Васил Топалов от София ще се включи с коментар по въпроса „Докога такса смет ще се събира според данъчната оценка, а не според количеството отпадъци?”