Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Как се купува самоличност за 20 лева и кой освобождава коли от наказателен паркинг без глоба - този уикенд в „Хрътките”

Тази събота, 19 март от 20.00 часа по bTV Action «Хрътките» ще запознаят зрителите с интернет-магазин за търговия с лични данни и SIM карти. Екипът на предаването ще покаже как може да се купи чужда самоличност само за 20 лева.

Вътрешен човек от БДЖ ще разкаже ексклузивно пред „Хрътките” как се източват желенниците. Съботното издание на предаването по bTV Action с водещ Валентина Войкова ще разследва и дали е легенда или истина, че луксозни коли трошат една и съща скъпа част заради качеството на българския бензин.

На 20 март „Хрътките” ще разкрият получава ли шефът на „Паркинги и гаражи” по-голяма заплата от кмета на София. Кой и как освобождава коли от наказателен паркинг без да плаща глоба и колко пъти ще скочи глобата за „простосмъртните” граждани, ще стане ясно само в неделя от 20.00 часа по bTV Action.