Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Министър Александър Цветков заминава на работно посещение в Брюксел

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков и ръководена от него делегация, ще се срещне с ръководството на Генерална дирекция „Регионална политика” към Европейската комисия на 15 март в Брюксел.

Основна тема на срещата ще бъде изпълнението на железопътните проекти с европейско финансиране в контекста на реформата в железниците. Очаква се да бъдат обсъдени стратегическата визия за развитие на сектора, изпълнението на проектите и приоритетите за следващия програмен период.

В делегацията са включени заместник-министър Ивайло Московски и заместник-министър Камен Кичев, както и представители на ръководствата на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД и на Национална компания „Железопътна инфраструктура”.