Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Райфайзенбанк с промоция за земеделски производители по време на изложението АГРА 2011

Райфайзенбанк обявява промоционални условия за земеделски производители по време на Международното селскостопанско изложение Агра 2011, което ще се проведе от 9 до 13 март 2011г.

в панаирното градче в Пловдив. В рамките на промоцията, регистрирани земеделски производители, които подадат искане за кредит до края на март 2011 г., няма да дължат такса за разглеждане на документите.

Регистрираните земеделски производители могат да се възползват от обезпечено и необезпечено финансиране за оборотни и инвестиционни нужди, както и от специализираните продукти – кредит овърдрафт за бенефициенти на субсидии за единица обработваема площ и “Агрокредит” за покупка на нова и употребявана селскостопанска техника от официални вносители и дилъри.

По време на изложението Райфайзенбанк ще има свой щанд, разположен в палата 13 на панаирното градче в Пловдив, където земеделските стопани ще получават консултации за необходимите им финансови продукти и услуги, както и съдействие за попълването на документи.