Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

“Метрополис” - "Огледай се и разбери за себе си"

За първи път в българския ефир зрителите ще имат възможност да обиколят земното кълбо и да се запознаят с различните гледни точки на хората по света. Жителите на шест континента и над седемдесет държави ще ви гостуват за вечеря от 15 март, всеки вторник от 20:00 ч., в новото шоу на Нова ТВ “Метрополис”.

Заедно с водещия Живко Константинов и кореспондентите му из целия свят, зрителите ще разберат за живота в забравено китайско село, в центъра на Ню Йорк, на пазара в Мумбаса, на площада в Ла Пас и къде ли още не. Все пак, предаването винаги ще ни връща у нас, в България, за да разберем къде стоим ние на фона на света. Очаквайте „Метрополис” и във вашата махала, а ние ви обещаваме заедно да обиколим света за по-малко от час.