Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

“На инат” по Нова ТВ

На 21 март ще се състои и премиерата на късното комедийно шоу „На инат” в ефира на Нова ТВ – eдин познат на зрителите телевизионен формат, в който водещ е анимационният герой Марк О’Селски.

Компания ще му правят Силвия Драгоева, както и малък бенд, предвождан от гласа на тазгодишната победителка в българския формат на Евровизия – Поли Генова.

Всяка вечер, от 23.00 ч, за половин час, зрителите ще могат да се забавляват с топ събитията и героите на деня, погледнати „две питиета по-късно” в обстановката на изискан нощен клуб, където магарето Марк е домакин, а гостите са винаги актуални.