Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

На опера във Виена с Апостол Миленков

Вълнуващи бяха последиците след представлението на операта "Кармен" от Жорж Бизе във виенския оперен театър L.E.O. (www.theaterleo.at). Публиката в салона пя заедно със солистите на сцената. А сред тях в ролята на Ескамилио излезе известният български баритон Апостол Миленков, който работи във Виена повече от десет години.

Вместо входни билети желаещите внесоха на касата "такса вредни", оповести директорът на театъра Щефан Флайшхакер, който се включи в необичайното представление като Дон Хосе.
И ако някой вече съжалява, че е пропуснал шанса си да пее в тази версия на "Кармен", има утешение – ще има и второ представление на операта "със самоучастие" на публиката.
Съобщи Тони Титянова
Снимка Криста Фукс