Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Станка Ангелова: „Правителството остава, предстоят още две оставки, мъж поема кормилото на БСП“

Станка Ангелова от 4 десетилетия се е наложила с безспорното си ясновидство да предрича важни събития и обрати в живота на хората. Търсят я за съвет и помощ преди демократичните промени, както и сега. Няма политически лидери от някоя от партиите, били на власт, да не са я потърсили за съдействие. Въпреки това Станка Ангелова предпочита да не е в светлината на прожекторите, въпреки че е автор на две популярни книги, а нейните прогнози продължават да се сбъдват.

Преди изборите за европарламент предсказа, че ГЕРБ ще победят с един глас БСП и че ВМРО ще вкарат 1 или 2 евродепутати. Потърсихме Станка Ангелова да даде свой коментар по темата, а след изборите накъде?
Прогноза за България
• Както две години преди да издигнат кандидатурата на Корнелия
Нинова писах, че ще оглави БСП, то сега съм сигурна, че за нейната позиция ще воюват жена и по-млад мъж, като той ще заеме поста, което ще е добре за лявата партия.
• Питат ме често какво ще стане с правителството. От две години
повтарям, че ГЕРБ ще изкара мандата си и колкото и да се карат патриотите – това е за пред хората и избирателите. И на другите избори Атака, ВМРО и НФСБ няма да са заедно. Разбира се, че ще има още оставки – виждам 2 на хора на важни постове.
• Хората подкрепят премиера Борисов, защото виждат в него
лидер, който не прави компромиси. Сгрешиш ли - веднага си тръгваш. Хубавото е, че той прокарва в политиката нов вид нетърпимост към корупцията и на прочистване, което кара и другите политици да го правят. Добре е да насочим вниманието към Мария Габриел, защото пред нея се очертава добро бъдеще в политиката.
• Първо от дъждовете, после от сухото лято ще пострада
реколтата. Ще има щети, леки повишения на някои цени, но каквито и бедствия да има, те ще са леки в сравнение с това, което става по света. Господ наистина ни пази.

-Винаги си имала друга професия, но повече от 4 десетилетия си сред най-популярните наши ясновидци? Как стана това?
-От уста на уста мълвата за мен тръгна сред хората - говореха за мен, търсеха ме скришом преди демокрацията да им реша проблема. Това ме поставяше в трудна ситуация тогава, но не можех да връщам нуждаещите се. Моите сбъднати пророчества станаха моята най-добра визитна картичка. Мълвата за сбъднатите пророчества се разнесе извън града и започнаха да идват хора от цяла България. Беше забранено да се гадае и затова гледах тайно вкъщи, в работата… Безпокоях се и се пазех, защото правиш добро, помагаш на другите в болката, заради което обаче можеш да си изпатиш. Във времето на социализма тези способности не се приемаха у нас с охота. Не исках да ме възприемат като гледачка - исках да уча за учителка, но тъй като бяхме пет деца и финансовото положение в малкия град бе трудно, се наложи да започна работа.
Феноменалната ми дарба се прояви отрано, но се прочух с разкриването на заплетени случаи и с точни предсказания сред съседи, в училището, в работата. От 35 години работя с хора, но пророческите способности имам от малка, но не съм ги приемала сериозно. Всеки човек има дарба и мисия, следва пътя, който му е предначертан. Хората сами намират кой да им помага и кой е истинският сензитив.
Гадателските ми способности са дадени от Бога. Не аз правя чудо, а сила извън мен. Човек не може да се прави на Господ – това е светотатство. Разказват, че от невръстна съм предупреждавала хората около мен за неща, които ще се случат. Съобщавала съм кой ще дойде, къде се намират изгубени вещи, кога на някой нещо ще му се случи. Повратна точка бе ухапването от пепелянка, когато съм изпаднала в критично състояние. Околните забелязали, че каквото съм казвала, ставало.
Не съм искала да гадая – това да е съдбата ми. Ето защо винаги съм имала друга професия и препитание, но по волята на хората ежедневно се потапям в страданията и проблемите им. Щастлива съм обаче, че през тези повече от 40 години съм помогнала на мнозина да се отърсят от своята болка, да открият любовта, щастието, благоденствието и разбирателството.
Умееш да проникнеш в съдбата на непознатия? Как?
-Мога да го сторя, ако съпреживявам с дошлия и добро, и зло. За да работиш с хората, трябва да си необременен, скромен и почтен, да вярваш в Бога и възмездието. Така че съм приела ясновидската участ не като привилегия, а като обет в служба на другите.
Натоварвам се, когото правя предсказание, защото вниквам в енергийния информационен поток и нямам право на грешки. Има хора, които са с по-леки житейски съдби или самото им биополе е по-лесно за проникване, докато има други – с много тежки изпитания и карма в този живот. И аз приемам малко или много по нещо от всеки.
Много хора търсят от десетилетия твоята подкрепа. Защо?
-Животът никак не е лесен, защото освен собствените грешки и бездействие, човек се сблъсква с негативизма и на околните. Тогава дори обозрими ситуации в живота не се реализират.
Боли ме, че често хората не познават себе си, искат някой друг да им каже какво да правят, погребали са дълбоко в себе си хубавите си човешки качества.
Според моите усещания около нас има някакво универсално информационно поле, защото в пространството е пълно с енергия, която носи разнообразна информация, в която се съдържа минало, настояще и бъдеще. Мозъкът често изпраща предупредителни сигнали, затова е добре да чуваме вътрешния си глас и да се съобразяваме с поличбите. С ясновидството си аз, а и хора с по-силна интуиция, улавят от това, което е важно за оцеляването в критичен момент или при важни житейски ситуации. Обикновено тези умения и състояния наричаме шесто чувство или предчувствие, ясновидство или интуиция.
Повече ще откриете на сайт - http://stankaangelova.com