Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Прогнозите на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова

Очаква ни благодатна година

Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия търсят астроложката на сайтът „България без граници”, известна от десетилетия и като „чудотворката от Златица” за точни прогнози на бъдещето им.

Вече трийсет години тя е сред най-търсените и популярни български ясновидки.

Как проникваш в миналото и бъдещето на човека?
- Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от 2 минути, да усетя вибрациите му – нищо повече. Улавям без усилие картини от живота. По телефона ми трябват име и рождена дата.

За какво питат най-много хората?
- Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Идват при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии. Аз съм от тези хора, които не отстъпват от принципите си. Човеколюбива съм и обичам да помагам на другите. Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички, които идват при мен с житейската си драма. Клиенти са ми много политици, медици, професори, творци. Някои са ми приятели, защото ме приемат като семеен консултант - търсят ме за съвет при всеки проблем. Задължително насочвам хората към доктор, психолог, когато видя здравословен проблем. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.

Съществуват ли нетативни вмешателства?
- Магията не е внушение. Тя е способна да направи човека неузнаваем, защото променя начина му на мислене, на действие, дава друга насока в живота му. Не е толкова често срещана колкото си мислят хората, но я има. Магия за хубаво няма, а най-страшни са родовите проклятия.

Кога се налага да се лее куршум?
- При уплаха. Така се лекува страх, депресия, заекване, напикаване... Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа. Мен ме е учила баба ми, която го е наследила от своята майка Сабина. Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото. Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

Прогноза за България
Хубава реколта и повече финанси
-2013 година ще е хубава. България започва да дръпва нагоре – бавно, но стабилно. По-голяма ще е сигурността, по-малка безработицата и повече доходите.
-Няма да е гладна зимата. Реколтата тази година бе добра, животните има с какво да се изхранят, не бива да се злоупотребява и да се вдигат безпочвено цените. Но за съжаление те ще скачат нагоре.
-Зимата ще започне по-рано, но няма да е по-различна от предходните. Ще има и студени, и топли периоди, като ще е по-суха. Януари и февруари ще са нормално студени - природата върши своето, а от хората зависи дали ще има бедствени условия и колко дълго ще продължат.
- Българският туризмът продължава да печели. Ще е стабилно перо за нашата икономика. Все повече интерес ще има към нашите зимни и летни курорти.
- Страната ще спечели пари от еврофондове, ще се преодолеят трудностите и все повече ще се измъкваме успешно от кризата.
- Очаква ни добра реколта и но това не означава, че земеделците ще са доволни. Ще има хубава реколта от жито, картофи, от повечето земеделски култури.

В политически план
- Каквото и да се говори за ГЕРБ и Бойко Борисов, той продължава да е най-голямата сила и ще получи най-много от гласовете на хората. Премиерът Борисов продължава да управлява и втори мандат и ще е безкомпромисен. На народа му харесва, че не прави компромиси и който не работи честно и както трябва, бива отстраняван. За момента той няма алтернатива.
- Симеон Дянков, Цветан Цветанов ще продължат и втори мандат. Дянков ще даде всичко от себе си и ще е по-отстъпчив при отпускането на пари за пенсии и за социалната сфера, образованието и културата.
- Плевнелиев без шум ще върши добре работата си като президент. Ще печели изгубени позиции, ще съумее да вдига престижа на страната.
- Нито Жорж Ганчев, нито Маришки ще станат трета политическа сила, както искат. Дори ще се представят по-слабо от Атака. Около Касим Дал ще има интересен и благоприятен развой след време.
- Миглена Кунева има потенциал, но не е достатъчен. Все пак се справя по-добре от другите.
- СДС е в затишие пред буря. Надежда Михайлова ще се опита да заеме водеща позиция сред демократите.
- Няма да има разкол в църквата, а обединение. Изборът на нов патриарх ще консолидира духовенството след оспорван избор между двама кандидати.
- По време на изборите ще се вадят много компромати и кирливи ризи. Раздори, динамика и словесни нападки от всички страни. ГЕРБ печелят с преднина.
- За България периодът е добър – няма да има атентати, нито големи земетресения. Леки ще има през пролетта и есента. Годината е хубава.
- В света ще има много катаклизми и катастрофи. Както казах преди месец за тежката самолетна катастрофа с жертви – но, за съжаление, няма да е единствената. Много ще се шуми около смъртта на ключова фигура в света, която мистериозно ще загине.

Станка Ангелова: 088 5408779, 088 9887367