Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

НЛО се блъснало в айсберг

Научен кораб срещнал по пътя си айсберг сред мразовитите води на Гренландия. Там капитанът открил скован от ледовете, но напълно запазен неидентифициран летящ обект.
"Конструкцията и технологията на космическия кораб е много по-съвършена от всичко познато ни досега - казва един от членовете на екипа учени.

- Със сигурност е дело на същества от друга планета. Аз и колегите ми взехме проби буквално от всеки сантиметър на кораба. Според нас членовете на екипажа са били петима. Корабът се е разбил, след като те са загубили контрол над него. Следи от тях така и не можахме да открием."
Изключителното откритие било направено над Полярния кръг, в района между Норвегия и Гренландия. Ледоразбивачът на сеизмична експедиция се ударил в огромен плаващ айсберг и разкрил част от странния метален предмет. След като разчупили леда, членовете на екипажа разбрали, че това е корпус на НЛО.
Точното Местонахождение на космическия кораб се пази в тайна. Знае се само, че се намира някъде по крайбрежието на Гренландия. Учени от цял свят се събраха, за да изследват непокътнатия кораб.
Никой не може да определи кога точно космичекият кораб се е разбил в Земята или как е попаднал в айсберга. Учените изказват различни предположения относно съдбата на изчезналите извънземни.
"Сигурен съм, че са мъртви - заяви Хуан Кордоба, известен испански биолог. - Дори и да са оцелели след катастрофата, невъзможно е да са останали живи при тези ниски температури."
Други учени не споделят това мнение и посочват, че тези същества очевидно са много добре развити.
"Ако в екипажа е имало същества и от мъжки, и от женски пол, напълно възможно е те да са преминали по леда и да са навлезли във вътрешността на континента. Размножавайки се, те могат да създадат своя тайна общност. Предполагам, че нивото им на интелигентност надхвърля нашите представи", категоричен е Герд Щубер, швейцарски учен.