Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Внимание! 16 дни магнитни бури през август

Август стартира с маратон от геомагнитни смущения - първата седмица на месеца е изключително напрегната, а през втората половина от месеца има само 4 дни, които са спокойни и безопасни.

 

На 28 август е най-мощната магнитна буря от степен G5, което я прави екстремно силна и вредоносна. Предходните и следващите дни - 26, 27 и 29, 30 и 31 август са с силни геомагнитни смущения, които са с по-ниска обостреност и интензитет, но все пак достатъчно силни, за да са обезпокоителни. Степента от G4 на магнитната буря я прави доста критична. Другата продължителна магнитна буря започва на 17 август и продължава до 23 август, като вълната от силни геомагнитни нарушения в този период на месеца са с променлив интензитет.Всички дни с повишена геомагнитна активност можете да прочете на сайта "България без граници".