Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

МЕГА СПЕКТАКЪЛ НА ЦИРК „СОФИЯ“ ПОД ТЕПЕТАТА

 Грандиозен юбилеен спектакъл по случай 120 години българско цирково изкуство предстои в Пловдив,информират от ПРофайл.

Българският национален цирк „София“, който е носител на Почетния знак на президента на Република България, Пазител на голямата награда Златния клоун от Световния цирков фестивал в Монте Карло, завещан от легендата Кръстьо Първанов, ще завладее града под тепетата цял месец.

От 31 март до 30 април първият български цирк – член на Европейската циркова асоциация ще представи юбилейно мега шоу „120 Българско цирково изкуство“ с участието на наследници на легендарни български циркови фамилии и техните най-талантливи, млади последователи. Под купола пловдивчани ще видят разнообразни видове животни, опасни акробатични каскади, забавни скечове, като главният комедиен образ ще бъде световноизвестният клоун Румбата. Още много други артисти и впечатляващи циркови номера ще са част от богата програма на спектакъла. Представления ще има всеки ден (без понеделник) от вторник до петък от 18:30 ч., събота и неделя от 16:00 и 18:30 ч.. Билети може да закупите онлайн тук или на касите пред входа на цирка.