Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Какво ново по Viasat Nature през август?

Кой е кралят на въздушното пространство при животните ще разкрие Viasat Nature? Не пропускайте да гледате и един от най-добрите ветеринари в света в поредицата „Супер-ветеринар“ - Ноел Фицпатрик и неговата ултрамодерна ветеринарна клиника.

„Кралят на въздушното пространство“ е документален филм за природата, специално посветен на хищните птици. Не пропускайте да гледате „Кралят на въздушното пространство“ на 17 и 24 август, от 21:00 часа, по Viasat Nature. Спиращи дъха въздушни кадри ни запознават със скалния орел, докато той се спуска към плячката си в планинската верига Високите Татри на словашката граница. Лисици, гарвани и ветрушки - всички те могат да станат плячка на този наблюдателен ловец. Скрити камери са монтирани в орловото гнездо - дом на орела, за да се осигури непосредствен поглед към това как скалният орел и белоопашатият орел отглеждат своите бебета докато не бъдат готови да напуснат гнездото. В същото време, на норвежките Лофотенски острови и над блатата на Финландия, морските орли кръжат над вълци и мечки. Зрелищни кадри проследяват хищните птици в действие и живописните местности, в които живеят, представяйки ни зашеметяващо визуално проучване за орлите.
„Супер-ветеринар“ среща зрителите с Ноел Фицпатрик и неговата ултрамодерната ветеринарна клиника. Сред пациентите му са кученцето померан Гучи, което е със счупена лапа, пуделът Даймънд, който се нуждае от смяна на бедрото, а стопанин на голдън ретривър пътува продължение на седем часа, за да получи специализирана помощ. Нито един домашен любимец не е оставен без внимание и никое лечение не е твърде необичайно за Фицпатрик и неговия екип. Бионичните лапи и протезните крайници са част от ежедневието за отдадения на работата си персонал в най-добрата клиника за домашни любимци. Колко пациенти има на ден и как протича лечението на кученцата – гледайте в „Супер-ветеринар“ всеки четвъртък от 25 август до 5 януари, от 21:00 ч., по Viasat Nature.
Още за продукциите на Viasat Nature може да откриете на http://viasatnature.bg/.