Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„Рефан България“ подкрепи каузите на финалистите в „Звездни стажанти“

Когато става въпрос за благотворителност, от „Рефан България“ не могат да останат безучастни. Поредно доказателство за готовността на популярната козметична марка да подава ръка на благородни дарителски инициативи е включването й в каузата на финалиста в звездни стажанти Явор Янакиев - 100 кила, който се превърна и в победител на формата.

За да изгреят „100 слънца“ в детския лагер в Аспарухово, чието възстановяване е целта на атрактивния изпълнител, се събраха много средства от проведения благотворителен търг, в който се включи и REFAN. От козметичния бранд участваха и спечелиха в наддаването за шапката на Азис, с която провокативният певец се снима в клипа на нашумялата песен Habibi.
REFAN прояви своята подкрепа към каузата на Явор и като осигури 100 комплекта от най-новата си за момента козметична серия с екстракт от охлюви Snail perfection, която бързо набира популярност сред любителите на качествената козметика не само заради възстановяващия си и регенериращ ефект върху кожата, а и заради факта, че продуктите от нея са подходящи за употреба след слънчеви бани и плаж, което е на път да я превърне в летен хит. Комплектите бързо бяха откупени от други участници в търга, което направи още по-солидна събраната сума за възстановяването на детския лагер.
Съпричастността на „Рефан България“ към проектите на финалистите в „Звездни стажанти“ има и продължение, защото само преди броени дни козметичният бранд стана част от благотворителното празненство на Ателие „Прегърни ме“, като осигури подаръци за участниците и награди за томболата. Набирането на средства за Ателие „Прегърни ме”– място за творчество, игри и образоване на деца, отглеждани в социални домове - беше кауза на другия финалист на звездното предаване Марта Вачкова.