Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

На снимачната площадка на втори сезон на „Откраднат живот”

Актьорите обещават драматични обрати, нови сюжетни линии и много любов. Първият сезон на „Откраднат живот” се превърна в безпрецедентен фаворит на зрителите, а последният му епизод даде колкото дългоочаквани отговори, толкова и нови въпроси.

Снимките на втория сезон на най-гледания български сериал вече стартираха и почитателите му ще могат да се радват на своите любими доктори още от септември. Актьорите и екипът на сериала са като едно голямо и щастливо семейство. Те отново се събраха в болница „Свети Кирил” в Киноцентър Бояна и облекоха белите престилки. Актрисата Радина Думанян разкри, че през втория сезон зрителите на „Откраднат живот” ще станат свидетели както на нови, драматични обрати, така и на голямата любов между доктор Захариева и доктор Василев, която вече няма причина да бъде държана в тайна. Тази любов ще се превърне и в новата движеща сила в живота на Биляна, но „щом има много любов, означава, че ще има и много трудности” – признава чаровната актриса.
„Историята ще става все по-сложна. Когато такива страшни неща излязат наяве хората се променят” – сподели актьорът Емил Марков, който виждаме в ролята на доц. Захариев, а екранната му съпруга допълни, че нейният персонаж също ще поднесе изненади и каза: „Виолета Захариева май ще се окаже скрита лимонка”.
Нови сюжетни линии, неочаквани обрати, разкрития на дълго пазени тайни и създаване на нови такива – това очаква зрителите на „Откраднат живот” този септември по Нова.
Съобщи Тони Титянова