Банер
Акценти на Дисни Ченъл за юли

Маратон за стотния филм на Дисни Ченъл. За да отпразнува стотния филм на Дисни Ченъл – „Бъдещи приключения при гледането на деца“, който ще излезе тази есен, Дисни Ченъл и феновете ще изберат кои продукции да бъдат излъчени по време на този маратон, докато не достигнат до премиерата на стотната бройка. Гледайте избраните от феновете филми, започващи от 30-ти юли от 17:35 часа.

Анндроиди – премиера на сезон 3
„Анндроиди“ е история за гения Ан и нейните приятели Ник и Шаная. Заедно с нейните андроидни създания Ръка, Очи и Пал се отправят към най-големия им експеримент: порастването. Присъединете се към нас и 11-годишната Ан – гений и дете-учен, заедно с Ник, Шаная и трите андроида, които продължават да работят върху нови експерименти.
Сериалът е посветен на науката, технологията, инженерството и математиката, като прави всичко това през погледа на единадесетгодишно момиче. Няма нищо по-хубаво за Ан от това да си изцапа ръцете докато твори, разглобява или сглобява неща. Ан тотално разбива стереотипа на типичната тийнейджърка.
Третият сезон на „Анндроиди“ разказва за Ан, Ник и Шаная, които ще преминат през още повече приключения и експерименти с техния приятел Пал, който желае още по-силно да стане истинско дете. В този сезон, Ник е изгонен от склада за отпадъци от майка си, Ан подобрява защитната система на склада, а Шаная се опитва да възвърне баланса в нормално положение.
Гледайте новите епизоди от 11 юли от 11:05 ч.

Майка & Дъщеря: Калифорнийска мечта
Проследете невероятното американско пътешествие на Барбара, която заедно с майка си, решава да отиде в Лос Анджелис, за да участва в дизайнерски конкурс. За нещастие, тяхното приключение претърпява неочаквани обрати и нищо не минава по план!
Гледайте новият филм на Дисни Ченъл на 23 юли от 11:30 ч.

Върховният Спайдърмен срещу Коварните
Любимият на всички Спайдърмен и новите му приятели, ще трябва да обединят сили, за да преборят най-голямото си предизвикателство до сега. В четвърти сезон на поредицата на Марвел – „Върховният Спайдърмен срещу Коварната шесторка“ , Питър Паркър се намира в страхотна позиция – успелият герой, борил се редом с Отмъстителите, вече и лидер в академията на ЩИТ, както и прекарва повече време с леля Мей. Когато Спайди научава, че най-големите му врагове – Доктор Октопус, Хидра и новата Коварна шесторка са се съюзили да унищожат него и ЩИТ, той прави специален нов екип. Той е съставен от Паяци като него, включващ Майлс Моралес, Агент Венъм, Железния Спайдър и мистериозния Скарлет Спайдър.
Гледайте новите епизоди, започващи на 18-ти от 10:40 часа.
Дисни Ченъл ще излъчи Голямото Откриване на Празника на Shanghai Disney Resort като специално телевизионно предаване на 9 юли в 10:15 часа и на 10 юли в 20:30 часа.