Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Димитър Рачков с приз от булката на министър Лукарски - „Най-известен бургаски зет в София”

„Най-известен бургаски зет в София”, връчва се на Димитър Рачков – Игнатов”. Специален приз с този текст получи обичаният бургаски водещ от булката на Божидар Лукарски – Ива.

Рачков беше водещ на пищното сватбено тържество на председателя на СДС и министър на икономиката и Ива Йорданова, което се състоя в събота вечерта в гранд хотел „Приморец” на морския бряг в Бургас.
По идея на сватбения си агент от агенция „Брилянтин”, младоженката направила изненадата в разгара на тържеството. Към отличието прибавила бутилка бургаска мускатова ракия и орисала водещият да е следващия младоженец. Явно пожеланията са започнали да дават резултат, тъй като само час по-късно, когато булката хвърляла жартиера си към ергените по чиста случайност именно Димитър Рачков бил късметлията, който го хванал.
„Декорацията беше решена изцяло в цвят корал и беж. Към този ретро интериор добавихме и дантела. Сватбената зала беше потопена в свещи, което предаваше още по-романтична обстановка, както и допълнително осветление в същите тонове", разказа организаторът на сватбеното тържество.
Сватбата на Божидар Лукарски събра в гранд хотел „Приморец” с малки изключения целия състав на Министерски съвет, начело с министър-председателя Бойко Борисов. Венчавката извърши бургаският кмет Димитър Николов, съобщи сайта Gramofona.com