Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„Лаборатория за мъже на Джеймс Мей“ - по Viasat Explore

В поредицата екипът на Джеймс Мей продължава с налудничавите експерименти. През следващия месец Viasat Explore представя премиерно третия сезон на документалната поредица „Лаборатория за мъже на Джеймс Мей“. Епизодите се излъчват всеки ден, от 2 до 6 май от 14:55 часа. Повторенията може да гледате всяка седмица до 27 май.

В третия сезон на продукцията Джеймс Мей и екипът му се завръщат, за да продължат с опитите си за осъществяване на поредица от налудничави експерименти, които варират от създаването на един тон пица от нищото, до търсенето на брачната халка на бащата на Мей, изгубена преди четиридесет години. Обратно в лабораторията за мъже един железопътен модел и сложен инженеринг са използвани за справяне с нежеланата поща.
В премиерата за сезона Джеймс наема един шампион, за да му помогне да се опита да коментира националното конно състезание „Гранд Нешънъл“. Екипът обикаля из страната в преследване на бури и успява да улови една мълния. А Джеймс се отправя към града в Оксфордшир да помогне за спасяването на диамантените юбилейни чествания. Той предизвиква Сим в най-драматичната игра по пиене и се опитват да изградят и воден часовник.
В лабораторията за мъже се опитват да излъчват своя пиратска радиостанция. В края на сезона е изобретен нов тип футбол на маса за английските фенове, а Джеймс опитва най-рискования номер на лабораторията, който включва огромно чудовище и един проблемен крайморски град.
Ще намерят ли изгубената халка и какви други експерименти ще пробва екипът на Джеймс Мей – гледайте в документалната поредица „Лаборатория за мъже на Джеймс Мей“, всеки ден, от 2 до 6 май от 14:55 часа и повторенията до 27 май.
Още за продукциите на Viasat Explore можете да откриете на http://viasatexplore.bg/.