Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Ударен абитуриентски маратон стартира в Baid premium club

Бляскави партита и 12 м. лимузини радват випусниците през м.май

През месеца на абитуриентите,завършващи те имат своята парти зона за забавления до ранни зори на сточичната ул.Гурко 16.

10 топ изпълнители ще радват софийската публика от завършващите. Празничния парти маратон е изцяло готов и ръководството на реномирания Biad premium club с гордост повдига завесата, за да информира своите почитатели.
Лъскави лимузини LimosBG ,ВИП партита, бляскави конкурси за красота за избор на Крал и Кралица на Бала (10.05), коя ще бъде най-красивата софиянка(17.05),разтърсващи бутикови концерти на Криско на 24 май и Галин (11.05)са само една малка част от гъделите,които клуба с история ще предложи в най-натоварения месец от към партита и шумни абитуриентски емоции.
От своя страна пък популярния диджей Jivko Mix,който всеки петък и събота се чувства както у дома си в Biad premium club ще подгрее с патентования конкурс “ Най добрата танцуваща гимнастичка” . Победителката ще си тръгне с ваучери от азиатската верига Viсtoria SPA, бутилка френско шампанско Moet и комплимент обиколка с 12 метрова Хамър лимузина от LimosBG.
За всички гости на Biad premium club DJ Jivko Mix от машината за звезди и хитове Планета тв през месец май ще дарява CD с най-актуалните хитове за лято 2018,миксирани специално за Biad premium.
Новият собственик на клуба Димитър Иванов ще посрещне топ изпълнители от слънчева Гърция,Македония,Сърбия,Турция и Румъния.
Музикалната програма е в пълния си блясък и подписани договори с водещи продуцентски компании до края на 2018.
Галена,Камелия,Галин,Емануела,Мария,Криско,Фики,Анелия,Алисия и Тони Стораро ще радват абитуриентите през целия м.май.