Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Певецът Лорадо сензация в сериала София-Ден и нощ

- Лорадо, кои са най-хубавите моменти в твоя живот ?
- Много са хубавите, има и лоши нормално е но хубавите са повече. Е най-хубавите са свързани с детето ми. Моята дъщеря Хелена, която вече е на 6 години. Прекрасен период в живота ми е да съм баща. И Слава богу! Това е най-важната ролята в моя живот най-удовлетворяващата.

- А кое е най-трудното нещо, което си преживял ?
- Предателството на най-близък човек.Това ми се случи наскоро. Моята сестра след смъртта на баща ми през 2014 година, пое съдебна битка срещу мен. Потъпквайки волята на баща ми и уговорките ни, и всичко….Започна т.н Съдебна делба на имотите.
Оказва се, че „кръвта вода става“ щом има намесени пари! Ходи после обяснявай че всъщност нямаш сестра….

- В какво вярваш ?
- Вярвам в Бога. Вярвам че живота е прекрасен, вярвам в себе си и в щастливата развръзка ( Happy end ) !

- Има ли нещо важно, за което не ти достига времето ?

-Не, подреждам си ангажиментите и постигам баланс. Живея в настоящето. Обичам да вървя напред. Стига ми времето за всичко, аз съм организиран човек. Що се отнася до делнични задачи обаче, но за големите стъпки важните в живота все не намирам време или смелост….Упреква се за това !

- Ти участва в хитовия сериал „София-Ден и нощ”. Тинейджърите са луди по него. Как определяш ролята, която изигра ?

-Имах шанса да ме изберат за пастор Симон в този български сериал. Ролята ми е отрицателна и е предизвикателство от актьорска гледна точка. Осъзнах, че това е шанс, който чакам 20 години. Казах си „мечка страх, мен не” и се превъплътих в този безскрупулен тип шев на секта и Казанова.Тъмни примери имам много в моя живот и просто ги имитирах. Питах се как биха реагирал в тази и онази ситуация от сценария, търсех моменти на искреност, тази искрица. Много хора ми повярваха …. И станах разпознаваем за хората и особено младите. Всеки ден по улиците ме спират,поздравяват ме искат да се снимат с мен! Радват ми се ! Казват „Направо ни плашиш от екрана, толкова си добър!” Дори наскоро в Париж на Шанз-Елизе ме познаха, което ме изненада приятно. Спомням си сега, че преди 5 години говорих с режисьора на „Под прикритие” Димитър Гочев казах му имаш ли роля за мен, играе ми се някой супер гадняр ? И ето ви доказателството на максимата ”Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне!….Сбъдната мечта. Сега чакам нови роли…
- Мислил ли си да емигрираш от България ?
-Имах възможност да живея месец в Женева Швейцария лятото на 2017 година. После във Франция. И сериозно се замислям имам ли бъдеще в България ? Всеки нормален човек би се замислил. Фактите са, че заплатите в тази държава от “време оно“ са смешно ниски. А пенсиите направо смъртоносни ниски и Бг полит-вихрушката иска да живеем в средновековието??? НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ !!! СТИГА…Търпим безбожна корупция, манипулират ни унищожават ни чрез крайна бедност…. Крайно време е да имаме гражданско общество. Българите трябва да сме по-осъзнати и да кажем НЕ….
Ох, все чакам нещата тук да потръгнат, но ако не се случи до година две „Светът е голям и спасение дебне от всякъде”.
- Купих си твоят албум адмирации за него, но правиш ли нови песни ?

Да композирах няколко песни и сега ги записвам, дай Боже да ги въртят по медийте ….
- На какво ще научиш дъщеря ти ?
- Работата на певец и артист ми дава много свободно време за дъщеря ми . И аз гледам да го уплътня максимално, защото детето пораства неусетно. И тези детско-бебешки години са много сладки и забавни. Уча я да бъде добър и осъзнат човек. Да е с чувство за отговорност. Да дава най-доброто на което е способна в момента и същевременно да се забавлява !