Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Легендите от Сигнал на поход срещу чалгата

 Истинска война между чалгата и рока ще настане в разгара на летния сезон, когато легендите от Сигнал, предвождани от легионите на мотоклуб Велика България, тръгват на турни из родното Черноморие.
Не е тайна, че бомбата между двата жанра цъка от години.

 Особено в морския регион, където всички кръчми канят чалга звезди и всяко заведение организира свои „рекламни кампании”. Лепенето на плакати и афиши на неразрешени места – стълбове, кофи за боклук, дървета, ел. табла, е практика за най-лекия жанр.
Екипът на "Сигнал" също стана жертва на агресивната реклама на попфолка - един рекламен постер на групата оцеля само 43 минути след залепването му на регламентирано място. Върху него бяха залепени за кратко два афиша за реклама на чалга певци в заведение от същия град.
Легендарните музиканти започват шествието си от днес. Мощните моторите на рокерите ще съберат погледите на туристите в българските курорти час преди концертите на „Сигнал” в Бяла на 10.08, Приморско - 11.08 и Царево - 14.08.
„Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от чалга нашествието и ще подкрепим българският рок!” – потвърдиха рокерите и тръгнаха със специално изработени знамена с логото на група „Сигнал” по градовете.