Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

16 ливански мачовци показват релефи у нас

 Претендентите за титлата „Мистър Ливан 2017" дойдоха в България, да я представят като дестинация, със съдействието на Orient plus .


НП Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев, подкрепят българо-ливанския тур.

16-те претенденти за престижната титла на Мистър Ливан 2017 пристигнаха с чартърен полет на туристическата агенция от Ливан - Orient plus Травел шоп.

Мъжете топ модели ще останат в България до 31 юли, за да промотират възможностите за туризъм в страната ни по покана на известната диетоложка Енджи Касабие и международния пиар консултант Атанас Лазаров,организатор на най-добрите конкурси за мъже модели.

Те ще имат възможност да бъдат официални гости на почетния консул на Република Молдова д-р Веселин Чипев и неговия аристократичен Capital city center Пловдив, където ще направят официалната си фотосесия за предстоящия престижен конкурс.

Красивите ливанци, заедно с Рабих Ел Зейн, Мистър Ливан 2014, ще имат здравословно меню подготвено специално от Енджи Касабие - звездния диетолог на Холивуд, занимания по йога, спорт.

Във пловдивската верига Пулс фитнес, собственост на Capital holding group моделите ще имат фотосесия под фотообектива на модния бг фотограф Костадин Кръстев- Коко.

Екипът на ливанската МТВ - http://mtv.com.lb/Live , съз зрителска аудитория от над 500 000 000, ще следи всяка една крачка на мъжете модели.

Ливанската делегация от топ модели дойдоха благодарение на най-голямата туристическа аганция за Ливан, ORIENT PLUS , отговаряща за над 36 дестинации по света, както и да промотира страната ни в Бейрут, Ливан. Всеки понеделник и четвъртък от Варна и Бейрут има чартъри в двете посоки.

“Оперираме на 36 топ дестинации в света“ сподели пред медиите туристическият експерт г-н Шади Хаббаз от лидера Тhe travelshop GSA Orientplus. 

Ливанските топмодели ще бъдат специални гости в утвърдения Роял СПА Велинград, собственост на Capital Holding Group, в СПА столицата на Балканите Велинград.

В Royal SPA Velingrad моделите ще се насладят на една истинска почивка.

В лицето на столицата ни в програмта на БГ тура е залегнал и модерния и комфортен хотел Маринела София. Домът на Sofia fashion week ще посрещне още звездното семейство Енджи и Рабих Ел Зейн, собственикът на Beirut fashion week Нидал Бешерауи.

На летище Варна, момичета облечени в истински народни носии посрещнаха гостите от Ливан и лично Енджи Касабие с рози и биофреш подаръчни комплекти.

В столицата ни, НП посланник на Ливан ще има официална вечеря с претендентите за титлата Мистър Ливан 2017, които идват на специално подготвена ваканция с фотосесия в България.