Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Румен Луканов се теши с млади момичета и вино

 Известният тв-водещ Румен Луканов напоследък е засичан много често в компанията на сексапилни момичета, вместо в тази на съпругата му. Вероятната причина за това е конфликт с майката на децата му, с която не си говорели от известно време. Половинката на телевизионерът дори отпрашила сама с неговия джип към Гърция, вместо да отидат на екскурзия заедно, издават близки на двойката, които не искат да се афишират. 

Според източниците съпругата на Румен не можела повече да търпи изневерите му и затова забягнала в южната ни съседка без него. Румен е видимо притеснен от ситуацията, защото не бил свикнал да кара малка кола и по-габаритните автомобили по магистралата често го притискали. Единствено започването на нов бизнес му носело хубави емоции и сега той се занимава усилено с наскоро откритата до вино бара му бърза закуска – в близост до Съдебната палата. Румен се гордеел и с пускането на червени и бели вина, носещи името му. Някои вина от колекцията му били много добри, други били силно прехвалени, разкриват специалисти. Румен често е засичан в бара си с атрактивни красавици, с които дегустирали вината с отбрани мезета от закусвалнята. В заведението си той предлагал и странни приумици, като веганско вино без животински примеси и сандвич с боб и месо, но тортилата, омлетите и пиците се търсели много повече. Липсата на късмет в семейните отношения, явно се отразява добре в бизнеса, защото Луканов влагал голяма амбиция в новите си начинания.

Папарашка снимка – Румен поглежда нагоре към апартамента, в който живее тайната му любовница в един от крайните квартали на София.