Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Конната езда – здравословна и приятна атракция

 Оплакванията „Нищо интересно в София“ не важат за любителите на ездата в община Радомир. Септември стартира с адреналиново състезание в село Долни Раковец, където ще премерят сили най-елитните коне. На 2 септември 2017 г. в община Радомир, село Долни Раковец от 10 часа отново се организират конни надбягвания, като сред основните участници в дисциплините е конна база "Св. Иван Рилски". 

Тя ще участва в съревнованието с шест елитни коня. Еклузивно Николай Иванов съобщи имената на четириногите фаворити - Зоро, Борил, Грация, англииският жребец Поогуд, Олимпия-Менорка и прекрасната Перла, състезателни коне, които имат зад гърба си много гонки и победи. Любителите на благородния спорт ще проследят на хиподрума борбата за челното класиране, като елитната конна база "Св. Иван Рилски" отново ще се бори за победи.
Конното състезание в с. Долни Раковец няма да попречи на тези, които за първи път искат да се качат на кон или на напредналите в ездата да се насладят на красивите коне от конна база "Св. Иван Рилски" и да пояздят. Освен групите за начинаещи и напреднали, конна база „Св. Иван Рилски“ предлага възможност за незабравима разходка в полите на Витоша. Началната спирка естествено е от базата във Владая - местността "Ямите".
Няма да има и неотговорени въпроси, като лично управителят на базата - Николай Иванов ще помогне на всеки да открие нужния кон или да поязди за удоволствие, за здраве или да се захване сериозно да тренира конен спорт. Екстремна и полска езда са само част от атракциите, които ви очакват. Кентавърски празник на влюбените – това е наистина романтично, екологично и здравословно изживяване.