Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

REFAN - любима козметична марка на българите

Марката REFAN убедително спечели първото място в категория „Козметика“ в класацията на българските потребители „Любимите марки” за 2016 г., като остави конкурентите далеч зад себе си. Надпреварата се проведе в три оспорвани кръга и продължи повече от месец, а в нея потребителите номинираха в 28 категории предпочитаните от тях брандове.

REFAN заслужи приза „Любима козметична марка“ с голяма преднина пред другите претенденти в категорията и е сред брандовете, получили най-висок потребителски вот. От компанията са изключително удовлетворени от резултатите и изразиха своята благодарност към всички, взели участие в класацията, в специално благодарствено писмо. В него REFAN високо оценява доверието и подкрепата от страна на потребителите, отделили от времето си да гласуват и дали своята оценка за българската козметичната марка, която е на пазара от 25 години и е популярна не само у нас, но и по света със своите бутици в 50 държави на 5 континента.
Призът „Любима марка“ е поредно признание за „Рефан България“, която съвсем наскоро бе наградена на Годишните награди за луксозни брандове и бизнес Life Style Awards в категорията „Международна марка 2016 в козметичната индустрия“ с грамота и плакет.
Сертификатите на класираните на призови места брандове бяха връчени на тържествен коктейл в Гранд хотел София, като отличените в различните категории си тръгнаха със сертификати и с изискани подаръчни комплекти, осигурени от REFAN.