Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Конференция „Растеж чрез партньорство“ в хотел София

 Audit Advisers, част от Morison International и KS International, ви кани на конференцията „Растеж чрез партньорство“, която ще се проведе на 21 април 2016 г. в Гранд хотел София – зала София от 18.00 часа. 

Като част от международно представена мрежа от доказани професионалисти в сферата на финансовите и правни услуги Одит Адвайзерс e домакин на конференцията „Растеж чрез партньорство“, на която ще бъдат представени най-актуалните източници на финансиране за българския бизнес, възможностите, предлагани от европейските програми, както и различни подходи за ефективно увеличаване на пазарните позиции, както за българските, така и за чуждестранните компании.
Освен информация за добри практики при управлението на проекти на нея ще бъдат представени европрограмите, които стартират в момента и от които фирмите в България могат да се възползват. Партньорите от Гърция и от Кипър – г-н Димитрис Папазис – регистриран одитор от Гърция и Кристос Теодоулу – регистриран одитор от Гърция, ще представят обобщение на уроците, които бизнесът в страните им научи след горчивата хапка от кризата, а също така и ползите, които фирмите могат да имат чрез включването си в различни международни тръстове, представени в Кипър.
В допълнение г-жа Офелия Славкова – домакин на събитието, ще представи Audit Advisers като част от Morison International и KS International и как организацията може да ви е полезна при справяне с ежедневните предизвикателства, с които се сблъсква всеки мениджър.