Банер
ФИЛИП КИРКОРОВ с ново шоу “Я” с турне 2017 и в България

България е част от световното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла “Я” ( в превод “АЗ”) през септември 2017. Турнето на Краля на руската поп музика в България стартира от Русе, следват - Варна, Бургас, Пловдив и София.

„Я“ е високотехнологична програма, в която участват 80 артиста, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и екрани с впечатляваща, концептуална визуализация.
Спектакълът „Я“ е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитсинглите и песните от новия албум на звездата.
Впечатляващият, международен екип, стоящ зад грандиозния спектакъл „Я“ са: Режисьори – Франко Драгоне и Павел Брюно, заедно създадали 5 проекта на Цирк дю солей и бляскавото шоу на Селин Дион A New Day,
Хореограф –Тони Теста /САЩ/ работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг, дизайнер е Маркос Винал /Белгия/, художник на осветлението Алан Лорти /Канада/ , режисирал осветлението на Роберт Лепаж, Едуард Лока, Лара Фабиан и на мюзикъла „Нотр Дам Де Пари”, музикален директор е Иван Кассар, работил с Лара Фабиан, Джони Холидей.
Филип Киркоров е най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция. Най-продаваният, руски изпълнител за всички времена никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България.
Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в СССР.
Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени — Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, Карнеги хол в Ню Йорк. Организатор на турнето е DEGRIS EVENTS.
https://youtu.be/YZV5qnGH1Ps
 Съобщи Тони Титянова