Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Лепа Брена за първи път в Пловдив

Лепа Брена в зала „Колодрум”, Пловдив на 8 април, 2017 година

Сръбската икона идва в Пловдив за да зарадва феновете си с грандиозен концерт в зала „Колодрум” на 8 април, 2017 г.
Заради големия интерес към Лепа Брена, тя се връща отново в България с уникален спектакъл на живо под съпровода на личния си бенд. 

Градът под тепетата ще бъде домакин на единствения концерт на Лепа Брена за 2017 година в България.
Балканската звезда избра за нейния спектакъл точно културната столица на Европа 2019 г., заради артистичната атмосфера и дух, който обединява гражданите на Пловдив и всички българи.
Символът на сръбската музика винаги е жънела голям успех с изявите си на българска сцена, а хилядите ѝ фенове нямат търпение да я видят отново.
Голямата сръбска звезда Лепа Брена ще изпълни на живо най-хитовите си песни от цялата ѝ кариера, като „Ti si moj greh“, „Pazi kome zavidis“, „Luda za tobom“, „Ja nemam drugi dom“, „Udji slobodno“, “Ljubav nova”, “Carica” и още много.
Концертът ще бъде впечатляващ и заради локацията. За първи път балканска звезда ще пее в единствения покрит колодрум в България и един от най-модерните на Балканите – зала „Колодрум”.
Пловдивските ѝ фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена, за първи път на тяхна територия.
Концертът на Лепа Брена ще е на 8 април, 2017 г. в зала „Колодрум“, гр. Пловдив. Начало 19:00 часа.