Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Брайън Адамс с концерт в София през октомври

Брайън Адамс ще разтърси София на 11 октомври, като концертът му е част от грандиозното световно турне Get Up! на канадския изпълнител с най-големите хитове от 30-годишната му кариера.

Адамс първо зарадва феновете си в Северна Америка, където ще се върне отново в началото на юли. Преди това обаче му предстоят концерти в Холандия, Белгия, Германия и Австрия. Включвайки всичките си най-големи хитове в сетлистата, легендата прави специален жест към феновете, които са му останали верни през годините.
Българската публика ще може да се наслади на 11 октомври в Арена Армеец в София на най-големите хитове на Адамс – от Run To You и Everything I Do (I Do It For You) до Please Forgive Me, Can’t Stop This Thing We Started, Thought I Died And Gone To Heaven, The Only Thing That Looks Good On Me Is You, 18 Til I Di и много други.
Звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта за перфектно качество на звука и визията.
Билетите за събитието в Арена Армеец са на цени от 60 до 120 лв. Организатори на концерта на Брайън Адамс са Moko Solution и NuCoast.
Съобщи Тони Титянова