Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Лятна Академия по Арфа 2016 с трети сезон тази година

 След успешните две летни академии, през месец юли тази година ни очакват 7 поредни дни за трета лятна академия по Арфа от 25 до 31 юли 2016г. !
„Харпс Корнър“ ЕООД ( Кът за арфа ), единствен представител за арфи на Френската фирма Камак, дава възможност да се разгърне арфовото изкуство сред уникалната природа на планинския курорт Боровец.

 Професионалисти и любители ще могат да работят с арфисти от най-висок международен ранг – Проф. Йон Иван- Рончеа (Румъния), Милена Станишич (Сърбия) и Проф. Даниела Йолкичева (България/ Испания). В миналото издание акцент беше джазът. Тази година програмата на академията е предимно практическа, изцяло посветена на свирене, време за съвместни музикални работилници, индивидуални класове и разбира се отдих, спорт и туризъм по желание в свободните часове. Практическият опит на лекторите в оркестровото майсторство ще даде добри съвети и насоки на младите арфисти в областите на балета, операта и симфоничната музика. Участниците ще имат възможност да се докоснат и до характерността на испанската музика заедно с Даниела Йолкчиева, да съставят или усъвършенстват своя класически репертоар с Маестро Йон Иван Рончеа и Милена Станишич.
Има различни пакети за участие в академията – както във всички дни, така и само за ден, с наем на арфа или без. Програмата за най-малките е подпомогната от фирма „Харпс Корнър“ ЕООД. Записванията са до 15 май, а местата са ограничени!
Повече звук и настроение от минали събития може да видите тук
Ще се радваме да се видим в Боровец – с музика изпълнена на арфа, ведро настроение и усмивки.