Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Хосе Карерас: “Нищо не може да се сравни с българската публика”

Вълнувам се, че ще се завърна в София. Нищо не може да се сравни с атмосферта в този град и топлия прием на българската публика”, заяви великият тенор Хосе Карерас.

Прощалният концерт на Маестро Хосе Карерас в София, на който ще се сбогува с почитателите си у нас, ще е на 3 декември в Зала 1 на НДК.
Маестро Карерас е един от най-великите оперни гласове на XX и XXI век. Участвал е в спектаклите на най-престижните зали в цял свят и е бил част от сензационните “Трима тенори” (заедно с Лучано Павароти и Пласидо Доминго), с които е изнасял концерти пред милионна аудитория.
Големият каталунски тенор се готви за финалното си турне, озаглавено A Life In Music. Под диригентската палка на Маестро Давид Хименес Карерас ще представи програма с най-известните си изпълнения от началото на кариерата си до днес. От прекрасни мелодии от времето на “Бел епок” до най-известните оперни арии в света.
“Все още помня вашата страхотна публика. Хората познават класическата и оперната музика, щедри са на аплодисменти и изключително добросърдечни.”
Билетите за концерта са на цени от 80 до 200 лв и вече могат да бъдат закупени.
Тони Титянова