Банер
Алфредо и Айвън с горещо латино в Ла Кубанита

Шоумените представят атрактивния проект Black&White. Звездата от „Денсинг Старс” Алфредо Торес и певецът Иван Иванов - Айвън обединяват творческата си енергия в най-горещия музикален шоупроект на годината - Black&White. 

Той бе представен премиерно на 24 февруари в Меката на латино фиестата клуб Ла Кубанита. В дебютния за черно-белия дует сингъл "Не, не няма спиране" Алфредо изненада феновете си като рапиращ изпълнител. 

Вокалите са записани на български и испански, а името на песента най-ярко описва съвместните лайфизяви на шоумените - качат ли се на сцена и двамата (представители на зодия Скорпион) нямат спиране!
Допълнителна екзотика в новия проект внася българинът с испански паспорт Начо Паскал - хореограф, певец и финалист в испанската версия на So you think you can dance! В шоуто участва и кубинската формация "Хаванос".
Алфредо и Айвън решиха да представят проекта Black&White в навечерието на женския празник - 8 март, като комплимент и подарък за всички български дами - любимата публика, на която са посветили артистичната си енергия и кариера.
Тони Титянова
Снимки Пейо Пеев