Банер
Нино и Назар представят нов вълшебен клип – „Душата ми е храм“

Уникални забележителности в новото видео на Нино и Назар

На 21 декември от 18 часа е промоцията на новото видео „Душата ми е храм” на нашумелия дует Димитър Колев-Назар и Нино Гамгонеишвили-Колева.

Видеото е заснето в уникалния скален Разбойнишки манастир, който бе център на медийното внимание заради опита да бъдат закупени земите му. Благословията в клипа се дава от прочулия се преди месеци отец Иван, който се бори мъжки да не бъдат иззети земите на скалната светиня.
Действието в „Душата ми е храм” се развива около уникален вековен дъб, обявен за природна забележителност. През столетията стволът е обгърнал древен каменен кръст, което прави дървото още по-феноменално.

Промоцията на клипа е в столичния клуб L. A., където творците ще бъдат поздравени от жената-глас Албена Вескова, от дизайнерите Кристина и Константин, от множество творци и журналисти. Специални гости на събитието са дипломати от посолството на Грузия.
„Душата ми е храм” е в памет на Татяна Титянова и Бисер Колев

Клипът започва и завършва с картина на талантливата художничка телевизионерка, трагично загинала през 1988 г. Другото посвещение е към брата на певеца, който си отива без време при инцидент. Идеята за посвещението е предрешена от съдбата.

Текстът към видеото е написан от поетесата Крася Титянова, която печели две международни литературни награди със стихотворението „Душата ми е храм” – в Лече, Италия и Париж, Франция.

Дизайнер на костюмите е турската стилистка Селма Ългазлъ, продуцент на видеото е „Назар мюзик”, а автор на сценария журналистката Тони Титянова.

Най-любопитното е, че и тази песен на българо-грузинския дует бе ознаменуван от благотворителност – този път за бургаските деца в неравностойно положение.

PR и организатор на събитието bgbezgranici.com