Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Рokля на София Борисова „се качи” на ледник в Алпите

Щастлива булка на София Борисова сподели вълнуващи снимки от своята сватба. В дух на искрена благодарност към талантливата дизайнерка, тя разказва с трепет вълненията си около избора на рокля, незабравимия сватбен ден и пътят на дизайнерския тоалет из Алпите, през малкото градче Халщат и Виена, до дома.

Ето какво написа щастливата булка:
"Искам да изразя огромната си благодарност към целия екип на „Романтика Фешън“! Избирането на рокля, както знаем всички, е дълъг и уморителен процес, а като прибавим, че става въпрос и за булченска РОКЛЯ- задачата става изключително трудна! Вие бяхте първото ателие, в което влезнах. При вас беше първата рокля, която пробвах и последна, която направи нашия ден - един незабравим спомен!
Да, тя беше РОКЛЯТА, която се качи на 2700 метра надмоска височина, на ледник в Алпите, която мина през красивите тесни улички на защитено от ЮНЕСКО градче Халщат, която усети аристократичния дух на Виена и се прибра, там където усещаше най-много топлина, а именно - бащиното огнище, за да запечата кадри на семейното единство и щастие…“
Съобщи Тони Титянова
Снимки Влади Балевски