Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Дения Пенчева с ревю на конна база

Фолклорната изпълнителка Дения Пенчева винаги е впечатлявала с различните си музикални проекти и представяне. Успоредно с това чаровната  певица от ефира на Фен Фолк ТВсе развива от години и като моден дизайнер. През уикенда тя представи новата си колекция есен-зима 2016 г. Вярна на стила си, тя отново избра нетрадиционно за целта място, а именно: една от най-големите конни бази в България.

Пред над 3000 души на Конна база в гр. Пловдив по време на Държавното първенство по прескачане на препятствия с коне Дения представи с впечатляващо ревю най-новите си модели обувки, аксесоари, шапки и дрехи. Новото в колекцията й са ефектни елеци и палта от естествена кожа и бижута от естествени камъни. Специално участие в ревюто взе Гери Дончева, която напусна „Фермата“. 
„За втори път представям моя колекция на конна база. Изборът ми е продиктуван от изключителната ми любов към конете, както и от това, че и аз самата практикувам конна езда. Освен това винаги държа всичко, което правя, да е нестандартно и интересно!“, разказва изпълнителката на „Стани, моме, да заиграш“. 

В музикален аспект талантливата изпълнителка подготвя нов музикален проект, който ще е съчетание на различни музикални стилове.