Банер
Дизайнерката Евгения Борисова с награда от Седмицата на модата в Русия

Дизайнерката Евгения Борисова се завърна от Седмицата на модата в Русия - Estet Fashion Week 2016 с наградата за най-добър чуждестранен дизайнер. Нейният бранд Star Dust бе отличен сред редица други марки, които взеха участие с дефилета по време на престижното модно събитие.

Пред отбрана публика в руската столица дизайнерката представи 20 тоалета от колекцията си за този сезон, която е нарекла Floral chic. В нея е застъпена темата за цветята, при кройките се акцентира върху ризи, панталони и дизайнерски рокли с изключителна ръчна работа. В последната си колекция Евгения Борисова предлага индивидуален стил, изразен с ярки цветове, настроения и материали. Удобството е сред основните приоритети на модния й бранд.
Евгения Борисова е единственият български участник и отдавна е любимка на руската публика. Дизайнерката е редовен гост на всички големи модни изложения в Москва и участва във фешън събития из цяла Русия.
Специален гост на престижното модно събитие бе руският моден крал Вячеслав Зайцев. Родната дизайнерка се запознае с Мисис Москва 2015 Аника Комиссар, която бе гост на Седмицата на модата.
От началото на тази година дизайнерката ще участва в престижните модни изложения в Лондон, Милано, Дюселдорф и Москва. През юни предстои дизайнерката да отвори и първия си бутик в София.
Съобщи Тони Титянова