Банер
Гореща мъжка мода в „Мурите“ и полите на снежна Рила

В навечерието на Оскарите, когато целият артистичен елит очаква новите победили на кино наградите, в подножието на заснежените Пирин, Родопите и Рила планина се проведе атрактивното модно събитие Fashion weekend Murite. Любимите  бански на Брад Пит и Джордж Клуни бяха представени на дефиле в изискания Клуб Хотел "Мурите", разположен в близост до Банско. 

В първата вечер моделите на Sofia Fashion Week представиха представиха лайфстайл премиум бранда Vilebriquin - утвърдена във всички точки на света френска марка с магазини на най-изисканите улици на лукса в Париж, Сен Тропе, Рим, Ню Йорк, Хонг Конг и Бевърли Хилс. Създаденият през 1971 в Сен Тропе бранд от френския фотограф и автомобилен журналист Фред Присел, кръстен на моторна част, е за всички поколения, а един от моделите е обкантен с 24-каратова златна нишка.

По повод 7-я рожден ден на елиния хотел се проведе ревю на мъжки бански костюми и боксркш, като доминираха флоралните и фигуративни шампи, а материята е от най-изисканите и галещи тялото. Организаторите на събитието  от  ПРофайл информираха, че лице на събитието е моделът Жана Янева – „Мис Вселена България 2012“, чиято хубост впечатли магната Доналд Тръмп. Тя ще е звездата на втората модна вечер в клуб хотел Мурите, когато популярната дизайнерка Катя Александрова ще покаже най-новата колекция на Оренда Фешън Груп.

Тони Титянова