Банер
Стил и елегантност на 61 „Парад на модта“ в Плевен

Истинска феерия от цветове и материи, музика и светлини подари на плевенчани поредния „Парад на модата”. Модната фиеста се проведе в ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен с участието на дизайнери, завършили мода в Милана, Лондон и София, както и студенти от специалност мода в Националната художествена академия и Нов български университет.

Десетки модели на различна възраст представиха най-актуалното в ежедневното и официално облекло. Своите виждания за развитието на модата от сцената на ДКТ”Иван Радоев” показаха вече утвърдени имена и дебютанти в тази индустрия. Сред тях - Светла Димитрова, Димитър Кръстев, Александра Мешкова, Мария Божилова, Галя Златева, Мия Момчилова, Росица Кузманова, Христина Димитрова, Анна Димчева и Миглена Нгуен. За завършения вид на тоалетите допринесоха и бижутата на Мария Църкова, Надежда Христова и Виктория Върбанова.
За цялостната визия на спектакъла допринесоха още изпълненията на Снежина Димитрова и Магдалена Лунголова, както и танците на Жени Василева и Боян Бончев и възпитаниците на Клуб по спортни танци „Дъга”. Авторът на 61 „Парад на модата” Георги Ангелов бе посрещнат на сцената на фона на вечната песен на Фреди Меркюри „Шоуто трябва да продължи” и под бурните аплодисменти на публиката.
Съобщи Тони Титянова