Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Гранд ревю Lady’s Fashion в Бургас

Едно от най-очакваните модни събития в Бургас – ежегодното ревю Lady’s Fashion Trends ще се проведе на фаталния петък - 13-ти март в Гранд хотел Приморец.
Гост на спектакъла ше бъде участничката от тазгодишния „Х фактор“ - Ренета Ганева. Водеща ще бъде общинската съветничка и журналист Ваня Чечева, а модният форум има и благотворителна цел - ще подкрепи 6-годишната Натали от Бургас, страдаща от лек стадий на ДЦП. 

В ревюто ще се включат и деца модели, които ще представят тенденциите в детската мода за сезона на бутик Little Love. Останалите дизайнерски марки, които ще се включат със своите колекции, са: „Ароганс“, Mijel, магазин „Рени“ и модна къща „Диома“ с дизайнер Мария Диомова.
По котешката пътека ще преминат едни от най-успешните бургаски модели на агенция Inter Models. Сред тях са току-що прибралите се от Милано и Ню Йорк – Александрина Цветкова и Грета Жекова, „ Мис Банско“ Паулина Вълчева, лекоатлетката Гергана Стойкова и др.
Тенденциите в грима и прическите за сезона ще демонстрират топ гримьорите Гергана и Мая Давидкови и стилиста Николай Стоянов.
А. Титянова