Банер
Яна Наскова отвори шоурум

Талантливата и очарователна дизайнерка Яна Наскова откри шоурум на своята модна марка La Clé. На модно парти манекенки на агенция „Интерсаунд” показаха тоалети от актуалната й колекция Beyond the limit.
Многообразие от модели, платове и кройки за идващия пролетно-летен сезон ще откриете в шоурума, който е дело на стилистката в съавторство с интериорната дизайнерка Радмила Тасева – Ади.

Младата дизайнерка е заложила на тоалети със строго индивидуален и уникален силует. Линията е елегантна и изчистена. Тази пролет дрехите на La Cle са със свежи и цветни мотиви, преобладават флоралните щампи. Дизайнерката е заложила на естествените и качествени материи като памук, жакард, коприна в комбинация с памук, фино плетиво и уникална дантела, която е модната „диктаторка“ през този сезон. Не са забравени и декоративните елементи към дрехите.
Творческата дейност на дизайнерката датира от 12 г., когато започнала да прави дрехи за самата себе си. На 10 април 2014г. официално стартира марката La Cle, която разчупи догмите, съобщи PR Agency IGM.
Снимки: Диляна Флорентин