Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Шалове с нежни имена тази вечер в Музея "Земята и хората"

Нина Герганова представя колекцията си "Сезони"- ръчно рисувани копринени чанти, шалове и аксесоари
Едни от най-красивите българки Гергана Гунчева и Мариана Маринова ще са сред кръстничките в ревюто „Шалове с нежни имена”. На красива есенна импресия ще станем свидетели на 4 ноември от 18.30 ч. в Музея „Земята и хората”. Мястото сред скъпоценните и уникалните камъни не е избрано случайно. В този оазис на концентрирана природна хубост ще представи своята колекция „Сезони” Нина Герганова. Така почитателите на шикозната мода ще се полюбуват на есенно-зимната колекция от ръчно рисувани копринени чанти, шалове и аксесоари, преди тя да отлети за Чикаго.

Известната в творческите и образователните среди дама за първи път ще представи своите бутикови модели от коприна, след като те вече покориха Милано,Париж, Монреал и направиха фурор при представянето си на „Мичиган авеню” в САЩ. Името на българската дизайнерка е включено от доста време в списъка на отличени творци в най-големия американски сайт и он-лайн шоп “Dharma Trading Co.”

Американската фирма „Artistaworld” отдавна е преоткрила уникалността на шаловете и аксесоарите на Нина Герганова, които правят своя прощапулник и на българска земя. Мотото на ревюто е „Шалове с нежни имена”, тъй като много знаменити светски персони се съгласиха да станат кръстнички и да представят великолепните арт аксесоари на предстоящето ревю. Не е нужно да пътувате до Чикаго и назад, за да се полюбувате на пъстроликата колекция на Нина Герганова. Достатъчно е да посетите във вторник Музея „Земята и хората”, за да се убедите, че”Сезоните” могат да се сменят за миг, а ръчно рисуваната коприна може да превърне в кралица всяка жена.

PR и организатор на събитието bgbezgranici .com