Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Арте открива сезона с изложба на Офелия Славкова и мащабен музикален фестивал във Велинград

С експлозия от арт събития посреща пролетта най-добрият Spa хотел на България и Балканите Arte Spa Park във Велингарад. Първото издание на Музикалния фестивал с участието на Павел и Венци, Криско, Тита, Дара, DJ Дончо и други стартира след откриването на поредната атрактивна изложба на бизнесдамата Офелия Славкова, която нашумя освен с многото си бизнес проекти, така и с дарбата си на художник, чиито картини пленяват с емоция, изящество и експресия.

„Пролетно събуждане“ е наименованието на експозицията, която бе открита в Деня на водата и може да бъде видяна до 22 април във фоайето на нашумелия с организирането на арт събития хотел. „Всяка картина ми е скъпа, защото е съхранила кътчета от мен и моята душа. Всяка една много ме докосва и е част от мен, но съзнавам, че тя има свой бъдещ адресант. Той щ е я притежава и тя ще промени по някакъв начин живота му. Много хора, които притежават мои картини споделят, че те са променили живота им към добро. Това много ме радва. Затова всяка от 27 мои картини има и едно позитивно послание – за любов, за късмет, за благоденствие“, сподели Офелия Славкова управляващ съдружник на Одит Адвайзерс, чиито картини красят много частни колекции, бизнес офиси и арт пространства.
Посетителите на Велинград до Цветница могат да се потопят във водопада от пъстроцветие на кратините на Офелия Славкова, след което музиката ще завладее града под надслова Arte Makes Music.

Тони Титянова