Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Катерина Евро ...И още нещо

Предстои премиерата на новата автобиографична книга на известната актриса Екатерина Евро, издание на "Колибри", в Клуб 1 на НДК. Очаква се това да е една от най-вълнуващите биографии на любимата "актриса на народа". С тази книга се връщаме в лудите и щастливи години на българското кино и ще съпреживеем един бурен и стремителен живот, в който любовта, приятелството и страстта са движещата сила.

Освен Катето Евро, главния "виновник" за събитието, с нас ще бъдат и някои от персонажите в книгата, а именно Мартина Вачкова, Виктор Калев, Камен Воденичаров, Любен Чаталов, Георги Мамалев и, разбира се, Диляна Ценова Гогова, без която нямаше да имаме възможността да прочетем тази невероятна книга!
Ще има музика, литература, спомени за кино и театър... И ОЩЕ НЕЩО!
Книгата е посветена на нейната внучка, а ето и посланието: „ Мила моя Катерина, казват, че когато носиш името на някого, наследяваш неговия характер и късмета му. Не знам дали е истина, но много ми се иска да бъдеш толкова щастлива, колкото аз съм била през живота си. Да бъдеш обградена от най-добрите приятели, да срещнеш истинската любов и да имаш най-прекрасните деца. Надявам се, че един ден, когато прелистваш тази книга, няма да се срамуваш, че носиш моето име. Обичам те!“