Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Любов, предателство и страх в новия сериал „Всичко може да се случи“

От първия ден на новата година започва да се излъчва всеки делничен премиерният за България сериал „Всичко може да се случи“. Италианска сага можете да гледате от 17:00 ч. по bTV Lady и това е едно от шест нови заглавия, с които през януари романтичният канал в семейството на bTV Media Group отбелязва своя шести рожден ден.

Италианската адаптация на американската поредица Parenthood („Бащинство“) пресъздава живота на многобройната фамилия Фераро, която живее близо до малкото градче Фиумичино. Еторе е глава на семейството, а Ема – съпругата му. Двамата имат четири деца, които са напълно различни един от друг. Това са Алесандро, Сара, Джулия и Карло. Сюжетът се върти около целия клан Фераро – бащи, майки, деца, баби и дядовци, тийнейджъри. И макар да са много различни, Фераро са привързани един към друг, а в къщата им се случва всичко – любов, предателство, изненада, страх...
В епизода участват любими на публиката актьори: Джорджо Коланджели (Еторе Фераро), Лучия Малиета (Ема Фераро), Пиетро Сермонти (Алесандро Фераро),
Камила Филипи (Кристина), Мая Санса (Сара Фераро) и още Ана Катерина Морариу, Фабио Гидони, Алесандро Тибери, Естер Елиша и други.
С близо 30 процента се е увеличил делът на тв канала сред аудиторията 4+ в най-гледаното време за периода януари-декември 2017 г. в сравнение със същия период на миналата година, според данните на ГАРБ.
Делът на bTV Lady само през ноември 2017 г. се е увеличил с 59% за целия ден и с 173 % в най-гледаното време в сравнение с ноември 2016 г.

Съобщи Тони Титянова