Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Премиерната книга „Ванга. Всички рецепти“ събира над 160 предписания

 Избухването на изкуствени слънца очертава мрачно бъдеще за Земята

Всички над 160 вълшебни билкови рецепти на Ванга за церене на всякакви болежки за първи път излизат в една книга. Сензационното издание се нарича „Ванга. Всички рецепти“ и можете да го откриете на книжния пазар от сряда само за 7,99 лв. Книгата е с логото на издателство „Милениум“.
Рецептите на пророчицата са съхранени и описани от нейни близки, както и от хора, които са ги изпробвали. 

Те се тачат, пазят и предават на следващото поколение като скъпо наследство. От сборника ще научите как да се предпазите или да се излекувате от диабет, тумори, болни бъбреци, подагра, сърдечни заболявания, невралгии, вируси, главоболие и още редица разпространени заболявания.
За никого не е тайна, че освен да предсказва бъдещето, да вижда миналото и да общува с отвъдния свят, Ванга умеела да посочва най-точното лекарство за всяко заболяване. И досега се носят легенди за това, че тя е била забележителен диагностик, познавала какви са симптомите на хората, преди те ги изразят гласно и им е казвала от какво точно страдат и какво им е нужно, за да се излекуват. Как е стигала до това знание остава мистерия. Някои смятат, че и тази дарба й е дадена свише и „билките сами й се откривали“. Други твърдят, че пророчицата е наследила умението от стари лечители. Така или иначе успехите на Ванга във фитотерапията са многобройни и са признати и от официалната медицина. Пророчицата без съмнение е сред най-известните и значими български лечители на ХХ век. „Природата е най-добрият лекар! Не вярвам аз на хапчетата“, казвала тя и когато ставало дума за собственото й здраве и се доверявала изключително на билките, които виреят в нашата страна. Те се прилагат не само вътрешно, а и чрез компреси, вани, лапи, обливания. С предписанията й можете да преборите или да подобрите състоянието си при алергии, артрит, атеросклероза, безсъние, болки от всякакъв характер, бронхити, високо кръвно налягане, възпалителни процеси, косопад, грип, гъбички, депресия, изгаряния и още десетки диагнози. Ще откриете рецепти дори за считани за нелечими заболявания като туморни образувания, епилепсия, левкемия, множествена склероза. Съветите на Ванга не са панацея, но са добър избор като съпътстваща терапия, която стабилизира организма и може да върне надеждата.
При тумори смятаната за светица наша сънародничка предписвала изпечени до черно черупки от яйца, отвара от невен, хвощ, бял равнец и други билки или пък специално приготвена тинктура от зелени орехи.
Във „Ванга. Всички рецепти“ ще отриете още и многообразни съвети за здравето и храненето, за привличане на богатство, щастие и късмет. Те са формулирани в кратки и ясни послания и напомнят закони, които помагат на човек не само да поддържа добра физическа кондиция, но и хармонично състояние на духа.
Любопитният сборник представя и над 70 предсказания на гадателката за България и света, повечето от които са се сбъднали. Още по-интригуващи са нейните 35 пророчества, публикувани в книгата, за близкото и далечното бъдеще на планетата и на нашата галактика. Те обхващат периода от 2018-а чак до 3797-ма година. Сред тях са контакт с извънземна цивилизация и появата на изкуствени слънца, а по-късно - тяхното избухване, което ще доведе до катаклизми.