Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Северна красавица в страстна афера с наследник на фараоните в романа "Греховни нощи"

 Астрид е дъщеря на шотландец и скандинавка, красива северна девойка от аристократичните среди, която обича да се забавлява. Макар да има елитни ухажори, по време на едно пътешествие до Египет тя попада в плен на обаянието на местната култура. Очарована е от пустинния пейзаж, сред който прекарва незабравимо приключение с чаровен египтянин – изваян от абанос южен бог, в който се влюбва до полуда. Самата тя не знае, че този краткотраен флирт ще сложи отпечатък върху живота й и никога няма да бъде истински щастлива другаде и с другиго.

Разделят ги религията, традициите, общественото им положение и разстояние от хиляди километри. Тонове предразсъдъци и омраза обричат любовта им на забвение.
Макар да се примирява с предопределеното й – да стане кротка съпруга на свой сънародник, младата жена е изправена пред жесток избор, защото знае, че носи плода на любовта си с наследника на фараоните. На кого ще прилича очакваната рожба? Ще я издаде ли мургавата кожа на детето? Или то ще вземе от нея сините й очи? Отчаяна и не намираща изход, Астрид крои планове за самоубийство, без да може да предвиди накъде ще я тласне съдбата. Горчивата й орис ще изиска тежка дан, ако не веднага, то от следващото поколение, и ще покаже, че и любовта и грехът са чаши, които не могат да останат не изпити до край.
Това е само началото на сагата "Греховни нощи" на световноизвестната италианска писателка и поетеса Ана Виванти. Изкусителният роман е част от хитовата поредица „Под знака на любовта“ на издателство „Милениум“. Разтапящият сърцето том, който пленява читателите още с атрактивната си еротична корица, е на книжния пазар от сряда.
Действието в книгата е водовъртеж от горещи страсти и жесток сблъсък на две култури. Това е история, която сгрява душата и възражда надеждата, че любовта е способна да преодолее всичко и да надживее времето и пространството. Сюжетът е талантлива вариация на вечните мотиви за всеопрощението и непобедимата сила на истинската обич. Пламенните герои минават през рая на удоволствието и ада на невъзможното единение, но са решени да отстояват до край чувствата си и правото си на щастие. А читателят бива вдъхновен от тяхната сила, от волята им да поставят над всичко съкровения повик на сърцата си и да се борят за него до край. Кое ще победи – социалните норми, честолюбието и гордостта или страстният копнеж на предопределените да бъдат заедно души? Колко дълго може да продължи да гори една любов?
Тази книга ще убеди не само романтиците, но и скептиците, че Фредерик Бегбеде не е прав и страстното желание може да живее много повече от три години! Ако искате да избягате от баналните норми на съвременността ни, според които всичко е нетрайно и омръзва бързо, вземете в ръце "Греховни нощи" и се насладете на една всепоглъщаща вечна история!
Ана Виванта е талантливата разказвачка на спиращи дъха приказки, сякаш излезли от "1001 нощи". Като една нова Шехерезада тя изгражда живи и пълнокръвни образи, чиито будещи тръпки на копнеж преживявания се разиграват на фона на екзотични, горещи, далечни страни. Произведенията ѝ се радват на непрекъснат успех и са преведени по цял свят.
В поредицата "Под знака на любовта" вече излязоха романите "Другото лице на любовта", "Изваяни в страст" и "Прелъстителят". Очаквайте "Морски екстаз" на Валънтайн Уилямс.