Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Ела на борда на Младежки театър

Младежки театър „Николай Бинев“ стартира кампания специално за всички пътешественици и откриватели на нови места, но в същото време и любители на театъра. Ако пазите самолетните си билети, независимо дали на хартиен или електронен носител, донесете ги на касата на театъра и получете 50% отстъпка от цената на билета. 

Срещу представена бордна карта от последната една година получавате билет за спектакъла „Летище“ на 22 юни 2017 на цена от 7 лева.
Спектакълът e по пиеса на хърватската авторка Тена Щивичич. Действието се развива в чакалнята на голямо летище, където всички полети са анулирани поради буря, а пътниците остават да чакат своето заминаване. На сцената се преплитат няколко сюжетни линии с различна тематика – среща със стара любов, изневяра, надежда за ново начало, умора от ежедневието. Персонажите намират утеха на своите страсти и преживявания в бара на летището. Спектакълът е направен с много чувство и любов към човека и трудните ситуации, в които го поставя животът.
„От нашето Летище никой не излита. И никой не каца. Ние разказваме историята на хора, задържани на него от обстоятелствата. За това, какво се случва, когато безумният ритъм на истеричния ни живот спре неочаквано, сякаш някой е дръпнал аварийната спирачка, и ние сме принудени да стоим на едно място, да се сблъскаме със самите себе си. Това е история за любовта, самотата, умората и надеждата...“, казва режисьорът Владимир Люцканов.
Спектакълът има номинация „Аскеер 2013 за поддържаща мъжка роля на Вежен Велчовски и Номинация „Аскеер 2013” за сценография на Елена Иванова.
Участват: Ангелина Славова, Вежен Велчовски, Гергана Христова, Веселина Конакчийска, Искра Донова, Койна Русева, Кристина Янева, проф. д-р Атанас Атанасов, Николай Луканов, Стефан Мавродиев, Ярослава Павлова, Петко Венелинов, Мила Люцканова, Катерина Златарова, Мартина Апостолова, Златина Никифорова, Даниела Филипова, Габриела Станкова