Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Уникална кинетична скулптора

Инсталацията от месинг и кристал е висока повече от 2 м, а дължината й е 2.4 м.
Днес ще бъде официално представена първата в България кинетична скулптора, тип инсталация, която е изработена от стилиста Николай Бранков – европейски шампион по коафьорство от Германия и Гриша Геoргиев

Творческият тандем BRANKOV&GRE вече две години работят над уникалната инсталация, която им е глътнала хиляди часове творчески труд, множество изчисления и много финанси.
Николай Бранков е популярен от десетилетие като коафьор на звездите. Той е собственик на студио „Ники” и един от най-успешните ни състезатели от националния отбор по дамско фризьорство.

Носител е на купата ,,Франц Щтрьоер’’ от Дармщат. Помним го и като национален шампион на България, участник в многобройни състезания по фризьорство като „Златната роза” в Париж, кръг от европейската купа в Москва, Гърция и др. Артистичният стилист е участник в клуб на „Новите артисти” и създател на редица шоупрограми.
Неговият партньор в изработката на уникалната творба, която отне година и половина за сътворяването й, е Гриша Георгиев-по инжинерна физика. Двамата творци са вдъхновени от кинетичното изкуство и създадоха впечатляваща кинетична скулптора от месинг, дърво, кристал и гранит.
Събитието ще бъде официално открито от колоси на поп и джаз музиката в хотел „Радисън” в столицата.
PR bgbezgranici.com